POS PubOrder baruri si restaurante

POS pentru baruri si restaurante. Click aici!

RSS Feed Directory
1595 feed-uri in director

Finantari


Fonduri pentru firme: Grila de punctaj propusă la ajutoarele de stat de 300 milioane EUR prin HG 959/2022

Perioada de înscrieri la finanțările „Femeia Antreprenor” 2022: Fonduri de max. 40.000 EUR fiecare pentru româncele care fac afaceri. Procedura publicată în Monitorul Oficial

Alocările bugetare propuse de Ministerul Finanțelor sunt insuficiente pentru plata tuturor beneficiarilor de granturi de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro de la Măsura 2 a schemei de ajutor de stat pentru sectorul agroalimentar, așa cum arată acum proiectul de rectificare bugetară.

Premierul Nicolae Ciucă a promis, joi, pe Facebook, că va aloca la rectificarea bugetară fondurile necesare Ministerului Antreprenoriatului și Turismului pentru plata ajutoarelor de stat de câte 5.000-120.000 de euro de la Măsura 2 - IMM AGRI-FOOD, pentru sectorul agro-alimentar.

Un număr de 9.878 beneficiari eligibili vor primi microgranturi de câte 5.000 de euro în cadrul Măsurii 1 a schemei de ajutoare de stat pentru sectorul agroalimentar prin ordonanța de urgență 61/2022, lista contractelor de acordare a fondurilor europene care vor fi plătite fiind publicată de APIA.

Banca Transilvania și FICX (CallVU), companie specializată în customer experience cu sediul în San Francisco, lansează o premieră pe piața românească, Call Center Vizual, un mod nou de interacțiune a clienților cu BT.

Firmele românești din industria prelucrătoare, inclusiv IMM-uri, vor putea obține de la stat ajutoare de minimis în valoare totală de 30 de milioane de lei, în anii 2022-2023,  pentru unele activități care ar trebui să conducă la creșterea competitivității produselor.

Comisia Europeană a anunțat marți, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că a aprobat o schemă românească de ajutoare de stat în valoare totală de 358 de milioane de euro, pentru microîntreprinderi și firme mici și mijlocii care își desfășoară activitatea în sectoare precum industria prelucrătoare, comerțul cu ridicata și cu amănuntul și sectorul serviciilor de cazare.

Marți, 9 august 2022, a fost publicată lista privind rezultatele procesului de selecție a cererilor de acord pentru finanțare înregistrate în cadrul schemei de ajutor de stat 807/2014 pentru investițiile cu impact major în economie.

IMM-urile care au nevoie de investiții în retehnologizare pot accesa ajutoare de stat și de minimis cuprinse între 50.000 € – 500.000 € pentru investiții pentru retehnologizare.